Stagelopen of afstuderen

Lijkt het jou leuk om ervaring op te doen in dynamische organisatie met een grote maatschappelijk verantwoordelijkheid? Wij staan open voor studenten - mbo, hbo en wo - die bij ons willen stagelopen of afstuderen!

Wat zijn de mogelijkheden?

Veiligheidsregio Fryslân zet zich dagelijks in voor een veilig en gezond Fryslân. Wil jij daar een tijdje onderdeel van zijn? Je bent welkom! Wij vinden het belangrijk om te investeren in de ontwikkeling van toekomstige professionals. 

Je kunt stagelopen of afstuderen bij verschillende onderdelen: crisisbeheersing, brandweer of GGD. Ook zijn er mogelijkheden bij de ondersteunende diensten, zoals P&O, informatiemanagement, ICT, financiën, inkoop, huisvesting of communicatie. 

Onze stagevergoeding is € 300,- per maand voor hbo- en wo-stagiairs en € 250,- per maand voor mbo-stagiairs. Daarnaast kun je natuurlijk gebruik maken van alle werkfaciliteiten in onze organisatie. 

Wil je een beter beeld hebben van de organisatieonderdelen Brandweer en GGD? Beide hebben hun eigen website.
www.brandweerfryslan.nl
www.ggdfryslan.nl

Wat wij van jou verwachten

Wij bieden jou een aantrekkelijke stageplaats met goede begeleiding. Maar we verwachten ook wat van jou. We gaan ervan uit dat je met overtuiging voor onze organisatie kiest, initiatief toont en de wil hebt om samen te werken met anderen. 

Als je in onze organisatie komt stagelopen of afstuderen, moet je een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ - een zogenaamde VOG - kunnen overleggen. Dit is een soort bewijs van goed gedrag. Wij helpen je om een VOG aan te vragen en vergoeden de kosten hiervoor. 

Geïnteresseerd?

Je vindt regelmatig stage- en afstudeerplaatsen in ons vacatureoverzicht waarop je kunt solliciteren. In de stagevacature vind je meer informatie over hoe je kunt reageren. Wij verspreiden de stagevacatures ook actief via social media en de relevante opleidingen in de noordelijke regio.

Ga naar de actuele vacatures

Contact

Heb je vragen over werken bij Veiligheidsregio Fryslân? Neem contact op met onze afdeling Personeelszaken.

Werkdagen 9.00 - 16.00