ANIOS Jeugdgezondheidszorg / Jeugdarts KNMG

Fryslân, 1 jaar - uitzicht op vast

Heb jij een BIG-registratie tot arts en ben je geïnteresseerd in het ontwikkelende kind en het gezin daaromheen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Ook als je nog geen ervaring hebt, maar dit vakgebied wel je interesse heeft.

In het kort, wat ga je doen?

Als arts werk je binnen de jeugdgezondheidszorg van GGD Fryslân (onderdeel van Veiligheidsregio Fryslân). Je ondersteunt kinderen en ouders bij het gezond opgroeien en het signaleren van eventuele ontwikkelingsproblematiek. Je voert onder andere preventieve gezondheidsonderzoeken uit op consultatiebureaus en basisscholen.

Wat bieden wij jou?

  • Een goed gesprek en een warm welkom! Je komt te werken in een team van enthousiaste en betrokken collega’s.
  • Je werkt veelal op doordeweekse dagen en binnen kantoortijden.
  • Afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring bedraagt de inschaling minimaal €3701,- en maximaal €6103,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. (CAR UWO veiligheidsregio’s schaal 11 ANIOS en 12 geregistreerd jeugdarts).
  • Een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je brutosalaris.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding en een breed aanbod geaccrediteerde interne en externe scholingen.
  • Een aanstelling voor de periode van een jaar met uitzicht op vast.
  • Ons werkgebied is in heel Fryslân. Samen met jou gaan we kijken naar een geschikte werklocatie.

""

Vacature informatie

Solliciteer nu

Is je interesse gewekt?

Voor meer informatie of het kenbaar maken van je interesse kun je contact opnemen met Afke Lukkes, stafarts via 088 22 99 33 2 of per mail via a.lukkes@ggdfryslan.nl. Heb je onvoldoende beeld van wat het vak inhoudt, dan ben je van harte welkom om een dag(deel) mee te lopen! Je kan dit doorgeven via bovenstaand telefoonnummer of emailadres. Je interesse kenbaar maken kan ook de onderstaande knop. Dan nemen wij contact met jou op!

Sluitingsdatum 31 december 2022

Werken bij Veiligheidsregio Fryslân

Onder Veiligheidsregio Fryslân vallen bestuurlijk -naast crisisbeheersing- ook GGD Fryslân en Brandweer Fryslân. Bij elkaar werken er circa 2.000 medewerkers, waarvan er meer dan 1.100 brandweervrijwilliger zijn. Daarnaast zijn er 200 crisisfunctionarissen uit andere organisaties actief voor Veiligheidsregio Fryslân. Onze organisatie staat midden in de samenleving. Op het gebied van veiligheid en gezondheid werken wij samen met tal van organisaties.

Veiligheidsregio Fryslân kenmerkt zich als betrouwbaar, slagvaardig en betrokken. Het hoofdkantoor staat in Leeuwarden. Daarnaast zijn er meer dan 120 locaties verspreid over heel Fryslân: van een brandweerkazerne in Joure tot een consultatiebureau in Dokkum.