Trainee Programmaondersteuner Omgevingswet

Leeuwarden, 1 jaar

Wat ga je doen?

Als trainee draai je mee in het programma ter voorbereiding op de implementatie van de Omgevingswet. Je doet kennis op van de volgende organisatieonderdelen; Brandweer Fryslân, GGD Fryslân, Crisisbeheersing en Bedrijfsvoering.

Je dagelijkse taken zijn divers; je ondersteunt de projectleiders en de programmaleider bij alle voorkomende taken binnen het programma. Je adviseert hen over de inrichting en de uitvoering van het programma en de projecten en ontwikkelt en verbetert de uitvoering daarvan. Dit kan gaan over het leveren van een inhoudelijke bijdrage aan projecten binnen een van de organisatieonderdelen, het ondersteunen van interne scholing zowel inhoudelijk als procesmatig of het onderhouden van relaties met andere organisaties. Daarnaast houd je je bezig met het inrichten en up-to-date houden van de SharePoint-pagina en ben je secretaris van de coördinatiegroep en de stuurgroep.

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding. Kennis met projectmatig werken is een pre. Je bent erg leergierig en je staat te popelen om je vast te bijten in een nieuwe uitdaging. Je kunt goed zelfstandig werken, je legt makkelijk contact en je werkt zorgvuldig. Het is voor jou geen probleem om nieuwe materie je snel eigen te maken en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Ons aanbod

Afhankelijk van jouw ervaring bedraagt de inschaling maximaal € 3.376,- op basis van de CAR/UWO bij een werkweek van 36 uren. Naast goede secundaire arbeidsvoorwaarden is er ruimte om je persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen.

Je ontvangt een aanstelling van eerst één jaar die bij goed functioneren met een jaar wordt verlengd. Het is mogelijk deze aanstelling te laten plaatsvinden op basis van detachering of payroll.

Interne en externe werving vindt gelijktijdig plaats. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. Het voorleggen van de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Download de vacature Download de vacature

Vacature informatie

Is je interesse gewekt?

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Erwin Plantinga, programmaleider Omgevingswet, via telefoonnummer 088 229 9958. Sollicitatiebrieven met cv kunnen tot en met 21 februari 2019 gestuurd worden naar vacatures@vrfryslan.nl onder vermelding van vacaturenummer 201911 en je naam. Gesprekken vinden plaats op woensdagochtend 6 maart 2019, we vragen je met deze ochtend rekening te houden.

Sluitingsdatum 22 februari 2019

vacatures@vrfryslan.nl Email

Onder Veiligheidsregio Fryslân vallen bestuurlijk -naast crisisbeheersing- ook GGD Fryslân en Brandweer Fryslân. Bij elkaar werken er circa 2.000 medewerkers, waarvan er meer dan 1.100 brandweervrijwilliger zijn. Daarnaast zijn er 200 crisisfunctionarissen uit andere organisaties actief voor Veiligheidsregio Fryslân. Onze organisatie staat midden in de samenleving. Op het gebied van veiligheid en gezondheid werken wij samen met tal van organisaties.

Veiligheidsregio Fryslân kenmerkt zich als betrouwbaar, slagvaardig en betrokken. Het hoofdkantoor staat in Leeuwarden. Daarnaast zijn er meer dan 120 locaties verspreid over heel Fryslân: van een brandweerkazerne in Joure tot een consultatiebureau in Dokkum. 

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.