Stagiair secretaresse voor 36 uur per week

Leeuwarden, 4 tot 5 maanden

Binnen Veiligheidsregio Fryslân werken Crisisbeheersing, Brandweer Fryslân en GGD Fryslân met elkaar aan een gezonder en veiliger Fryslân. Samenwerken met andere organisaties staat hierbij centraal. Bij Veiligheidsregio Fryslân werken meer dan 1.900 medewerkers, waarvan ruim 60 procent bij de vrijwillige brandweer.

Stagiair secretaresse voor 36 uur per week.

De opdracht

Als stagiaire secretaresse werk je mee aan alle werkzaamheden binnen het secretariaat. Je voert diverse secretariële taken uit zoals agendabeheer, telefoneren, postverwerking en het organiseren van bijeenkomsten. Daarnaast is het mogelijk om notulen op te stellen voor verschillende overleggen. Je loopt de gehele stage mee met een ervaren secretaresse. Het gaat om een meewerkstage waarbij er in overleg uiteraard rekening wordt gehouden met de eisen vanuit jouw opleiding.    

Functie-eisen

- Je volgt een MBO-opleiding directiesecretaresse & managementassistente (BOL) en zit in het tweede of derde jaar van je studie;
- Je bent minimaal 4 tot 5 maanden beschikbaar;
- Passieve beheersing van de Friese taal is een pré;
- Belangrijkste competenties
- Flexibel
- Zelfstandig
- Proactieve houding
- Klantgericht
- Communicatief vaardig
- Stressbestendig
- Goed kunnen samenwerken

Ons aanbod

Een leuke stageplek bij een dynamische afdeling

Veel ruimte om de opdracht af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en die vanuit je opleiding

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

€250,- stagevergoeding per maand bij een werkweek van 36 uur

Ervaring huidige stagiaires

Vanaf dag één voelde ik mij erg welkom. Ik kon het goed vinden met mijn stagebegeleider en de andere collega’s. Ze waren altijd bereid mij te helpen als ik een vraag had. Ik heb tijdens mijn stageperiode altijd het gevoel gehad dat mijn inzet gewaardeerd werd. Dit vond ik erg prettig.

Er waren genoeg mogelijkheden om, naast de secretariële taken voor de vier afdelingshoofden, ook de collega’s van andere afdelingen te ondersteunen bij verschillende werkzaamheden. Dit heb ik als zeer fijn ervaren!

Bijzonderheden

Het overleggen van de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vormt een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Download vacature Download vacature 

 

Vacature informatie

Is je interesse gewekt?

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Welmoed Veening, secretaresse bedrijfsvoering, via telefoonnummer 088 2299018. Sollicitatiebrieven met cv kunnen gestuurd worden naar vacatures@vrfryslan.nl onder vermelding van vacaturenummer 2018214. De sluitingsdatum is 10 december.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum 10 december 2018

vacatures@vrfryslan.nl Email

Werken bij VRF

Onder Veiligheidsregio Fryslân vallen bestuurlijk -naast crisisbeheersing- ook GGD Fryslân en Brandweer Fryslân. Bij elkaar werken er circa 2.000 medewerkers, waarvan er meer dan 1.100 brandweervrijwilliger zijn. Daarnaast zijn er 200 crisisfunctionarissen uit andere organisaties actief voor Veiligheidsregio Fryslân. Onze organisatie staat midden in de samenleving. Op het gebied van veiligheid en gezondheid werken wij samen met tal van organisaties. 

Veiligheidsregio Fryslân kenmerkt zich als betrouwbaar, slagvaardig en betrokken. Het hoofdkantoor staat in Leeuwarden. Daarnaast zijn er meer dan 120 locaties verspreid over heel Fryslân: van een brandweerkazerne in Joure tot een consultatiebureau in Dokkum. 

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.