Basisarts – Jeugdarts KNMG

Variabel, 1 jaar

Als jeugdarts werk je dagelijks met kinderen en hun ouders, leerkrachten en collega’s van andere geneeskundige disciplines. Je krijgt te maken met uiteenlopende lichamelijke, psychische en sociale problemen van kinderen in de leeftijd 0 – 12 jaar. Je werkt samen in een team. Een team bestaat uit een of meer jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, (consultatiebureau- en dokters) assistenten en andere disciplines binnen de GGD.

Jouw bevindingen vormen de leidraad voor het gemeentelijk gezondheidsbeleid. Je werkt letterlijk aan de toekomst van alle kinderen in Fryslân zodat ze gezond en veilig kunnen opgroeien.

Vanuit het Flexteam werk je in verschillende teams op verschillende locaties in Fryslân. Dit vraagt flexibiliteit maar je krijgt er een afwisselende en interessante baan voor terug!

Functie-inhoud

 • Jeugdarts voor kinderen 0 – 12 jaar en hun ouders/ verzorgers.
 • Uitvoeren van preventieve gezondheidsonderzoeken op consultatiebureaus en scholen
 • Adviseren over jeugdbeleid, zorg voor risicojongeren en jeugdhulpverlening

Functie-eisen

 • BIG-geregistreerde basisarts
 • Registratie als jeugdarts KNMG is een pre
 • Interesse in en affiniteit met de jeugdgezondheidszorg.
 • In bezit van rijbewijs en eigen vervoer
 • Passieve beheersing van het Fries is een pre

Belangrijkste competenties

 • Sociale, communicatieve en digitale vaardigheden.
 • Positieve attitude ten opzichte van multidisciplinaire samenwerking.
 • Flexibel en stressbestendig
 • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken

Ons aanbod

Het bruto maandsalaris is bij een fulltime dienstverband minimaal € 3348,--  en maximaal € 5520,-- conform schaal 11 of 12. Daarnaast ontvang je maandelijks een persoonlijk Individueel Keuze Budget. De inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

Bijzonderheden

De functie betreft in eerste instantie een periode van een jaar waarna verlenging mogelijk is. Je krijgt een aanstelling op basis van een payrollcontract bij een door ons geselecteerd uitzendbureau. Daarnaast vormt het voorleggen van de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Download de vacature Download de vacature

Vacature informatie

Is je interesse gewekt?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annet Rondaan, coördinator GGD Flexteam telefoonnummer 088 229 9877. Sollicitatiebrieven met cv kunnen vanaf heden (er is geen sluitingstermijn) gestuurd worden naar onderstaand e-mailadres onder vermelding van vacaturenummer 201933.

Sluitingsdatum 31 december 2019

vacatures@vrfryslan.nl Email

Onder Veiligheidsregio Fryslân vallen bestuurlijk -naast crisisbeheersing- ook GGD Fryslân en Brandweer Fryslân. Bij elkaar werken er circa 2.000 medewerkers, waarvan er meer dan 1.100 brandweervrijwilliger zijn. Daarnaast zijn er 200 crisisfunctionarissen uit andere organisaties actief voor Veiligheidsregio Fryslân. Onze organisatie staat midden in de samenleving. Op het gebied van veiligheid en gezondheid werken wij samen met tal van organisaties.

Veiligheidsregio Fryslân kenmerkt zich als betrouwbaar, slagvaardig en betrokken. Het hoofdkantoor staat in Leeuwarden. Daarnaast zijn er meer dan 120 locaties verspreid over heel Fryslân: van een brandweerkazerne in Joure tot een consultatiebureau in Dokkum. 

Meer informatie over werken bij Veiligheidsregio Fryslân Meer informatie over werken bij Veiligheidsregio Fryslân
Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.