Afstudeerstage HBO P&O/HRM

Leeuwarden, minimaal 5 maanden vanaf september

Binnen het team personeel en organisatie werken collega’s samen aan alle personeelsvraagstukken van Brandweer Fryslân, GGD Fryslân, Crisisbeheersing en Bedrijfsvoering. Klantgerichtheid, professionaliteit en het streven naar optimalisatie staan hierbij centraal.

De opdracht

Veiligheidsregio Fryslân heeft dit jaar een start gemaakt met het concept Great Place to Work en wil dit verder gaan uitwerken om uiteindelijk een Great Place to Work certificering te behalen. Dit met het doel de positie van de organisatie op de arbeidsmarkt te verstevigen. Een omvangrijk onderwerp met diverse vraagstukken over werkgeverschap, imago en leiderschap. In overleg stellen we een onderzoeksvraag samen, waarin we rekening houden met jouw interesses en de eisen vanuit jouw opleiding.

Functie-eisen

Je zit in de afstudeerfase van je hbo-opleiding (HRM, Bedrijfskunde MER, Marketing of een vergelijkbare studie) en bent minimaal 5 maanden aaneengesloten beschikbaar.

Belangrijkste competenties

  • Nieuwsgierig
  • Kritisch
  • Zelfstandig
  • Ondernemend
  • Klantgericht
  • Samenwerkend

Ons aanbod

  • Een leuke stageplek bij een dynamische afdeling
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • € 300,- stagevergoeding (bruto) per maand bij een werkweek van 36 uur

Bijzonderheden

Het overleggen van de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vormt een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Download de vacature Download de vacature

Vacature informatie

Is je interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harriët van Kammen, telefoonnummer 088 2299297. Jouw gemotiveerde sollicitatiebrief en cv kun je tot en met 22 mei 2019 sturen naar onderstaand e-mailadres onder vermelding van je naam en vacaturenummer 2019204.
Sluitingsdatum 22 mei 2019

vacatures@vrfryslan.nl Email

Onder Veiligheidsregio Fryslân vallen bestuurlijk -naast crisisbeheersing- ook GGD Fryslân en Brandweer Fryslân. Bij elkaar werken er circa 2.000 medewerkers, waarvan er meer dan 1.100 brandweervrijwilliger zijn. Daarnaast zijn er 200 crisisfunctionarissen uit andere organisaties actief voor Veiligheidsregio Fryslân. Onze organisatie staat midden in de samenleving. Op het gebied van veiligheid en gezondheid werken wij samen met tal van organisaties.

Veiligheidsregio Fryslân kenmerkt zich als betrouwbaar, slagvaardig en betrokken. Het hoofdkantoor staat in Leeuwarden. Daarnaast zijn er meer dan 120 locaties verspreid over heel Fryslân: van een brandweerkazerne in Joure tot een consultatiebureau in Dokkum. 

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.