Thema’s beleidsplan 2019 – 2022 samen met partners verkennen

02 oktober 2017

Voor de zomer is de veiligheidsregio gestart met de eerste (interne) verkenning rond het beleidsplan 2019 – 2022. De komende periode tot december gaan we in gesprek met onze partners over welke ontwikkelingen spelen? Hoe kunnen we hier op anticiperen? Wat moeten we hierover opnemen in het beleidsplan?

Focus op samen doorleven

De afgelopen periode is nagedacht over de vier overkoepelende thema’s waaruit het beleidsplan Veiligheid (Brandweer en afdeling Crisisbeheersing) zou moeten bestaan. Tijdens de directie Crisisbeheersing (overleg waarin een groot deel van onze partners zijn vertegenwoordigd) zijn de thema’s en het proces voor de totstandkoming van het beleidsplan besproken. Voor hen en voor ons is het samen doorleven van de inhoud belangrijkst. Daarom gaan we de komende periode intensief met onze partners in gesprek.

Marije van Opstall, student integrale veiligheid onderzoekt wat volgens de wet minimaal in het plan moet staan en hoe we het plan aantrekkelijker kunnen maken zodat het een handzaam document wordt. 

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact op met de afdeling Crisisbeheersing, per e-mail: crisisbeheersing@vrfryslan.nl of telefonisch via 088 22 99 111.

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.